Dvoboj, ki bo stal milijardo dolarjev

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dogovorjen je dvoboj med Conorjem McGregorjem in Floydom Mayweatherjem.
Oglej si celoten članek

Po mesecih pregovorov je le bil sklenjen dogovor za dvoboj med Conorjem McGregorjem in Floydom Mayweatherjem. Svetovni prvak v UFC se bo tako pomeril z neporaženim boksarskim šampionom. Pri tem se bodo obrnile neverjetne količine denarja, borca naj bi si razdelila kar milijardo ameriških dolarjev.

Dosedanji rekorder je prav Mayweather, ki si je v dvoboju z Mannyjem Pacquiaom, razdelil 300 milijonov. Obračun velikih dveh v velterski kategoriji je bil sicer daleč od naziva 'dvoboj stoletja', številni ljubitelji boksa so bili po njem razočarani.

McGregor je dobil 'dopust' pri UFC in se ne bo boril še naslednjih osem, devet mesecev. Prvi človek, ki je v UFC hkrat iimel dva šampionska pasa (dve kategoriji) v svoji posesti, bo tako zaslužil količino denarja, ki mu ga pri UFC niso bili sposobni dati.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.