Dvoboj: navijač proti vratarju

Foto: Žurnal24 Navijač Iraklisa je pritekel na igrišče in se postavil pred vratarja Arisa. Ta j
Grki in šport – večkrat zna ta kombinacija zaradi njihove vročekrvnosti pripeljati do neljubih incidentov. Solunski derbi med Iraklisom in Arisom ni bil izjema, "sporekla" pa sta se navijač in vratar.
Oglej si celoten članek

V glavnih vlogah: navijač domačega Iraklisa – ? – in vratar gostujočega Arisa – Michalis Sifakis. Končnih 2:2 v vedno vročem solunskem derbiju je na koncu ostalo v senci manjšega obračuna omenjenih možakov. Navijač Iraklisa je ob izjemno počasnem posredovanju varnostnih organov pritekel v kazenski prostor in se postavil pred vratarja Sifakisa. Nekaj desetsekundno merjenje z očmi je nato prekinil redar, ki mu je nato asistiral še Darcy Neto. Kljub temu je navijač izkoristil priložnost in z udarcem vsaj malo oplazil vratarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.