Dvoboj poražencev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Obeta se še en razgiban konec tedna na evropskih zelenicah. Real Madrid in Barça imata pred sabo težki gostovanji; v nedeljo bo zanimivo tudi v Italiji in Angliji...
Oglej si celoten članek

Danes bo v ospredju španska Primera. Zvečer bo najprej na sporedu dvoboj dveh udeležencev Lige prvakov Malage in Valencie –, nato pa bo sledilo težko gostovanje za Real Madrid v Sevilli, kjer ga bo pričakal ranjeni Betis, ki je v prejšnjem kolu na mestnem derbiju izgubil z 1:5.

Zvečer bo vroče tudi na Siciliji, kjer bo “naš” Palermo gostil otoškega rivala Catanio.

Benítez takoj na nož

Nikoli ne bi mogel prevzeti Chelseaja. Tega ne morem narediti navijačem Liverpoola, ki je zame edini klub v Angliji,” je leta 2007 zatrjeval Rafael Benítez. Kot je znano, se je Španec pred dnevi usedel ravno na klop Bluesov, že na prvi tekmi pa ga čaka derbi z aktualnim prvakom Manchestrom Cityjem, katerega trener Roberto Mancini je pod pritiskom zaradi drugega zaporednega izpada iz Lige prvakov po skupinskem delu. Tudi Chelsea v osmini finala drži le še matematika, oba kluba sta tako največja poraženca najelitnejšega klubskega tekmovanja.

Česa je zmožen Milan?

V nedeljo bo v Italiji v središču pozornosti gostovanje Juventusa pri Milanu, ki bi v drugačnih časih poželo več zanimanja, tako pa bodo letos skromni domačini najbrž veseli tudi točke.
V Španiji bo za ogrevanje pred zahtevnim večernim gostovanjem Barcelone pri čvrstem Levanteju poskrbel dvoboj Atlética in Seville.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.