Dvoboj Zavca odpovedan zaradi poškodbe

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
"Dvoboj v Berlinu 25. avgusta odpovedan," je na Twitterju zapisal Dejan Zavec. Dvoboj 25. avgusta torej odpade.
Oglej si celoten članek

Dejan Zavec naj bi se 25. avgusta v berlinski O2 Areni pomeril z 29-letnim Uzbekistancem Šerzodbekom Alimjanovom, a zaradi poškodbe levega komolca, ki jo je staknil na treningu v Magdeburgu, to ne bo mogoče. Kot je zapisal na Twitterju, je poškodba prehuda. "Dvoboj v Berlinu 25. avgusta odpovedan ... Pregled danes zal pokazal, da je poskodba komolca prehuda ..."

Še pred pregledom je bil veliko bolj optimističen. "Menim, da me čaka le manjši 'servis', ki ga bo treba opraviti, da bom spet pripravljen na borbo. Verjamem, da dvoboj v vsakem primeru bo, tudi želim si ga. Toda raje počakajmo na izvide."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.