Dvojčka Sedin podaljšala z Vancouvrom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Švedska dvojčka Daniel in Henrik Sedin bosta še nekaj časa nosila dres moštva Vancouver Canucks.
Oglej si celoten članek

Oba napadalca sta v petek moštvu Vancouver Canucks obljubila zvestobo še za nadaljnja štiri leta, mediji pa poročajo, da je podaljšanje pogodb vredno 28 milijonov dolarjev.

Oba 33-letna hokejista že vse od debija v ligi NHL leta 2000 igrata za Canucks, njuni trenutni pogodbi pa bi potekli konec te sezone. Henrik Sedin je kapetan moštva in z 810 točkami najboljši strelec v klubski zgodovini, Daniel Sedin pa je njegov pomočnik in s 773 točkami drugi najboljši igralec v zgodovini kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.