Dvojna krona za teniško kraljico

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljša teniška igralka Serena Williams je v Wimbledonu zmagala tako v konkurenci posameznic kot ženskih dvojic.
Oglej si celoten članek

Najprej je premagala Nemko Angelique Kerber, nato pa je bila skupaj s starejšo sestro Venus boljša še od madžarsko-kazahstanskega para Timea Babos/Jaroslava Švedova s 6:3, 6:4.

Za Sereno Williams je bil to 38. naslov na turnirjih za grand slam. Dvaindvajset jih je osvojila med posameznicami; danes se je tako na večni lestvici izenačila z Nemko Steffi Graf. Pred njima je s štiriindvajsetimi naslovi le Avstralka Margaret Court.

V povsem francoskem finalu med moškimi pari sta Pierre-Hugues Herbert in Nicolas Mahut, ki sta bila prva nosilca, premagala Juliena Benneteauja in Edouarda Rogerja Vasselina s 6:4, 7:6 (1), 6:3.

V nedeljo se bo moški finale med Škotom Andyjem Murrayjem in Kanadčanom Milosem Raonicem začel ob 15. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.