Dvojni dvojček Dragića

Foto: EPA
Foto: EPA
Goran Dragić je proti nekdanjemu klubu iz Phoenixa odlično zadeval in podajal, Houston pa je v gosteh zmagal s 96:89.
Oglej si celoten članek

Houston Rockets so prišli do četrte zaporedne zmage, to pa je tudi najdaljši niz neporaženosti za Rakete v tej sezoni. Med najzaslužnejšimi za zmago gostov, ki so že tretjič zapored premagali Sonca iz Arizone, je bil tokrat slovenski reprezentant Goran Dragić. Ta je v nekaj več kot 29 minutah zbral 11 točk, štiri skoke in 11 podaj. Za dve točki je Ljubljančan zadel štiri od osmih poskusov, bil pa je natančen tudi pri edinem metu za tri točke. V času, ko je bil Slovenec na parketu, so Rakete dosegle kar 27 točk več od tekmeca.

Moštvi sta bili na tekmi izenačeni do trenutka, ko so na parket začeli vstopati igralci z obeh klopi. Klop Houstona je na tekmi zbrala 57 točk, klop gostiteljev pa le 13. "Naši igralci s klopi so bili naravnost fantastični," je razlog za zmago izpostavil nekoč legendarni igralec Bostona, zdaj pa trener Houstona Kevin McHale.

Ostale tekme:

Boston Celtics : Los Angeles Lakers            87:88*
Denver Nuggets : Golden State Warriors 101:109
Sacramento Kings : Oklahoma City Thunder 106:101

* - podaljšek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.