Dvojni udarec: Real zapravil točki, Zidane dobesedno dobil po zobeh!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nedeljska večerna tekma 24. kola španske La Lige se ni razpletla po željah "belega baleta".
Oglej si celoten članek

Real Madrid je na sklepni tekmi vikenda gostil letos skromno Celto iz Viga in kljub popolni prevladi na igrišču iztržil le remi (2:2). Madridčani so ostali na vrhu lestvice, a imajo le še točko prednosti pred Barcelono.

Četa Zinédina Zidana je kmalu padla v zaostanek, v prvi polovici drugega polčasa preobrnila izid, po golu v 85. minuti pa se je morala zadovoljiti s točko.

Za francoskega trenerja pa to ni bil edini udarec na srečanju. Na začetku drugega dela se je branilec Celte Joseph Aidoo znašel ob stranski črti, v neposredni bližini domačega stratega.

La Liga Barcelonin zvezdnik že končal sezono

Po neposrečenem posredovanju je Ganec padel, pri tem pa spodnesel Zidana. Ta je padel naprej, z zobmi točno na dvigajoče se Aidoojevo stopalo. Branilec se je za nenameren udarec opravičil, nato pa se hitro vrnil na svojo pozicijo.

Madrid bo v naslednjem kolu gostoval v Valencii pri Levanteju, nato pa ga čaka prvi obračun osmine finala Lige prvakov proti Manchester Cityju.

Premier League Cityju grozi celo odvzem naslova angleškega prvaka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.