''Dvonadstropni'' Porsche

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Dirko v razredu Porsche Carrera Cup je zaznamovala bizarna nesreča, v kateri je dirkalnik Julesa Gounona pristal na strehi Joffreyja De Narde.
Oglej si celoten članek

Dirkači serije Porsche Carrera Cup so se merili na dirkališču Circuit de Navarre na severu Španije, kjer se je manj kot pol minute po štartu dirke pripetila nenavadna nesreča, v kateri pa ni bilo poškodovanih.

V tretjem ovinku je zaradi prevelike gneče prišlo do trčenja, pri čemer dirkalnik Joffreyja De Narde, na katerega je nato zapeljal Jules Gounon, a na srečo poškodoval le del vetrobranskega stekla.

Ostali dirkači se se nesreči spretno izognili. Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.