Dwight dvomi o SP, Pau odločen

Foto: Žurnal24 Howard je utrujen. Potrebuje počitek in nato bo razmislil o odhodu na SP. (Foto:
Ne le slovenska, avstralska, španska, francoska in argentinska, tudi ameriška reprezentanca bi na SP v Turčijo lahko odšla brez enega ali več najboljših. V nastop je resno podvomil Dwight Howard.
Oglej si celoten članek
Nisem se še odločil, kaj bom počel to poletje.
Dwight Howard

Turško svetovno košarsko prvenstvo bo minilo brez številnih vrhunskih košarkarjev: Erazem Lorbek, Manuel Ginobili, Tony Parker, Pau Gasol, Andrew Bogut … Prav lahko pa se lahko zgodi, da bo brez treh zvezdnikov tudi ameriška reprezentanca. Že pred časom sta v svoj nastop podvomila LeBron James in Dwyane Wade, ki sta po koncu sezone NBA prosta igralca. Zdaj je morebitno odpoved sodelovanja omenil tudi Dwight Howard. "Nisem se še odločil, kaj bom počel to poletje. Zdaj nujno potrebujem počitek, o SP se bom odločil malo kasneje," je potem, ko je z Orlando Magici v finalu Vzhoda končal sezono, dejal Howard. Za ZDA bi bila od vseh morebitnih odpovedi prav ta najbolj boleča, saj je z naskokom najboljši center, ki ga imajo Američani ta hip.

Okoliščine mi odsvetujejo udeležbo na svetovnem prvenstvu.
Pau Gasol

Na prvenstvu, ki se bo igralo med 28. avgustom in 12. septembrom, ne bo niti prvega centra španske reprezentance Pauja Gasola. To sicer ni ravno novica, je pa košarkar Los Angeles Lakersov ta torek to še enkrat potrdil. "Okoliščine mi odsvetujejo udeležbo na svetovnem prvenstvu. To sezono sem utrpel dve večji poškodbi mišic, sploh prvi v svoji karieri, in zato verjamem, da je prišel čas za počitek. Mislim, da je najbolje, da si sam vzameš čas za to, če ne to določi telo v najbolj nepravem trenutku," je tako zelo podoben razlog za odpoved kot naš Erazem Lorbek pojasnil Gasol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.