Džikić bo vodil srbske košarkarje

Foto: Žurnal24 (Foto: Nik Rovan)
Čeprav je srbska košarkarska zveza sporočila, da bo šele v prihodnjih dneh objavila imena selektorjev mlajših kategorij, pa so se tamkajšnji mediji že razpisali o kandidatih.
Oglej si celoten članek

Med njimi je tudi strateg Krke Aleksander Džikić, ki naj bi, tako srbski Blic, v prihodnje vodil srbsko reprezentanco do 20 let, ki jo letos čaka evropsko prvenstvo (od 14. do 24. julija) v španskem Bilbau.

Mladi srbski košarkarji so na zadnjem evropskem prvenstvu na Hrvaškem zasedli sedmo mesto, letos poleti pa bodo na EP v Španiji igrali v predtekmovalni skupini s Črno goro, Rusijo in Slovenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.