Džikić menja Srbijo za Črno goro

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Srbski košarkarski strokovnjak Aleksandar Džikić se iz Beograda seli v Podgorico, kjer bo vodil Budućnost.
Oglej si celoten članek

Nekdanji strateg novomeške Krke in Uniona Olimpije Aleksandar Džikić je našel novega delodajalca. Kot poroča srbska tiskovna agencija Tanjug, bo Džikić, ki je bil od januarja lani trener košarkarjev Partizana, v novi sezoni prevzel naloge glavnega trenerja podgoriške Budućnosti.

Džikić se je že dogovoril o vseh podrobnostih sodelovanja z novimi črnogorskimi delodajalci ter ga čaka le še podpis pogodbe. Džikić je bil med drugim tudi selektor Makedonije ter trener košarkarjev Lietuvos Rytas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.