Ecclestone naslednika vidi v Hornerju

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodilni mož fomrule ena Bernie Ecclestone sicer še nima namena odstopiti s svoje funkcije, a je že našel morebitnega naslednika.
Oglej si celoten članek

Britanec Bernie Ecclestone, ki je formulo ena povzdignil med najbolj elitne športe na svetu šteje že 83 let, zato se počasi že ozira po prihodnosti tega športa. Britanec, ki ga morda kmalu čaka sodni proces zaradi korupcije, je zdaj izdal ime človeka, za katerega meni, da bi ga lahko na čelu tega športa najbolje nadomestil.

Svojega naslednika vidi vodji ekipe Red Bull Christianu Hornerju. "Christian bi bil idealen.  Morali bi imeti nekakšno tranzicijsko obdobje in takrat bi ga z veseljem vodil za roko," je dejal Britanec. Ecclestone meni, da bi to mesto morali pripasti nekomu znotraj karavane.

"Če bi prišel nekdo od zunaj, mislim da to ne bi delovalo. Ne bi delovalo niti pet minut," je še dejal Ecclestone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.