Eden najboljših strelcev v zgodovini reprezentance se seli na Arabski polotok

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tim Matavž bo po novem igral v Dubaju.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentančni napadalec Tim Matavž se za dve sezoni seli na Arabski polotok. Spletna stran nogomania.com poroča, da bo Matavž kariero nadaljeval pri ekipi Al Wahda iz Dubaja. V novo sredino je prestopil brez odškodnine, saj je bil prost igralec.

Po poročanju portala je imel Matavž tudi ponudbo beograjske Crvene zvezde, a se je raje odločil za Al Wahdo, ki je v nedeljo potrdila prestop slovenskega reprezentanta. Po navedbah uradnih profilov kluba na družbenih omrežjih je Matavž podpisal pogodbo za dve sezoni.

Foto: Profimedia Tim Matavž

Zdaj 31-letni Matavž je nogometno pot začel v Biljah, nadaljeval pa v Gorici, Groningenu, Emnu, PSV Eindhovnu, Augsburgu, Genovi, Nürnbergu, nazadnje pa je bil član Vitesseja iz Arnhema. Je 6. najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance z doseženimi 11 zadetki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.