Eden najdražjih nogometašev vseh časov se seli na posojo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Joao Felix je tudi uradno posojen Chelseaju.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Chelsea je tudi uradno potrdil, da si je od madridskega Atletica do konca sezone izposodil portugalskega reprezentanta Joaa Felixa. Triindvajsetletnik je leta 2019 iz Benfice prestopil v Atletico za 127 milijonov evrov, Londončani pa bodo za posojo do konca sezone odšteli 11 milijonov evrov.

Joao Felix je z madridskim klubom osvojil en naslov državnega prvaka, pred tem je bil prvak tudi na Portugalskem. Leta 2019 je bil izbran za najbolj obetavnega nogometaša v Evropi, v prejšnji sezoni pa so ga navijači Atletica izbrali za igralca sezone.

Joao Felix, ki je bil soigralec slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka pri Atleticu, je tudi portugalski reprezentant, doslej je zbral 28 nastopov za izbrano vrsto, igral je tudi na zadnjem svetovnem prvenstvu v Katarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.