"Eden najlepših golov v karieri"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nekdanji član Celja je v sredo zablestel s fantastičnim zadetkom Jabloncu v kvalifikacijah za Ligo Evropa.
Oglej si celoten članek

"Na ta zahteven dvoboj smo se dobro pripravili. Začeli smo premalo agresivno, tako da so imeli domačini več posesti. V drugem delu tekme se je vse skupaj obrnilo, saj smo imeli več žogo v nogah ter dosegli zadetek," je dogajanje na sinočnjem gostovanju pri Jabloncu (0:1) opisal Slovenec v dresu Kobenhavna Benjamin Verbič, ki se je tako izkazal z zmagovitim zadetkom.

"To je bil eden izmed najlepših golov v moji karieri. Ko sem prejel žogo, sem šel malce v desno. Opazil sem, da imam ogromno prostora in odločil sem se za strel. Občutek po doseženem zadetku je bil res izjemen," je pojasnil Verbič, ki je s pravo mojstrovino svojemu moštvu prinesel lepo prednost pred povratnim dvobojem tretjega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo.

"Pomembno je, da smo ob doseženem zadetku ohranili svojo mrežo nedotaknjeno, tako da imamo pred povratno tekmo na svojem stadionu lepo prednost. Upam, da bodo naši navijači uživali tudi v povratnem srečanju."
 

 

"V novem klubu sem dobro začel, zavedam pa se, da moram nadaljevati v tem slogu. To niso bile moje najboljše tekme v karieri, vendar sem vesel teh zadetkov, ki sem jih dosegel. Pred nami so nove pomembne tekme in upam na najboljše," je pogovor za klubsko TV skromno zaključil Verbič.
 

"Zabil je izjemen gol in počne veliko dobrih reči v napadu, kjer je izvrsten v igri ena na ena, toda včasih igra tudi malce tako kot moji fantje doma na vrtu, ko preigrava malce preveč," pa je po obračunu dejal Ståle Solbakken, nekdanji trener slovenskih reprezentantov pri Kölnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.