Dvometrska gora mišic se seli v MMA

Foto: Instagram martyn ford
Ob pogledu nanj bo nasprotnikom zastala kri.
Oglej si celoten članek

Profesionalni bodybuilder Martyn Ford se seli na polje mešanih boriljnih veščin (MMA). 33-letni Britanec je podpisal profesionalno pogodbo s poljsko organizacijo KSW. V ringu naj bi debitiral leta 2019.

"Vedno sem imel rad vse oblike borilnih veščin. Zelo sem vesel priložnosti, da lahko v kletki pokažem, kaj znam," je povedal Ford, ki nima predhodnih izkušenj z mešanimi borilnimi veščinami.

Foto: Instagram marty ford V mladosti je želel postati profesionalni igralec kriketa, vendar mu je načrte prekrižala poškodba, nato je zbolel še za mononukleozo. Ko je imel 19 let, je tehtal zgolj 73 kilogramov, nato se je zaljubil v telovadnico. 203 centimetre visoki orjak ima danes kar 145 kilogramov in velja za enega najbolj mišičastih posameznikov na svetu.

"Prepričan sem bil, da bom postal profesionalni igralec kriketa. Rad sem imel ta šport, a se je nato vse spremenilo. Poškodba, malo smole in izguba volje," je pojasnil svoje karierne odločitve.

Po navedbah predstavnikov poljske organizacije je svojo pozornost zdaj preusmeril k mešanim borilnim veščinam ter posvetil treningom in analizi različnih stilov borbe, obenem pa spremenil svoj vsakdanji režim, da bi bil prehod kar se da enostaven.

Ford se je v preteklosti ukvarjal z bodybuildingom in igralstvom, saj je nastopil v številnih britanskih filmih in televizijskih oddajah. Znan je tudi kot spletna osebnost, njegov uradni Instagram profil ima že 1,4 milijona sledilcev.

In obvezni vzdevek? "Nočna mora".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:03 18. Oktober 2018.

    Ta napihnjenec bo dobil dvakrat pi gobcu pa bo na tleh,hehe

  • 05:04 18. Oktober 2018.

    Samo eden pravi udarec, pa vsakdo pade. Ni važna velikost in gmota mišic.

  • 22:37 17. Oktober 2018.

    Kaj bo dobil po surli. Komaj cakam.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.