Eden največjih svetovnih zvezdnikov odpovedal Olimpijske igre

Foto: Epa
Foto: Epa
Federer je moral odpovedati olimpijske igre.
Oglej si celoten članek

Švicarski teniški as Roger Federer vendarle ne bo nastopil na olimpijskih igrah v Tokiu. Čeprav je Švicarski olimpijski komite pred časom njegov nastop potrdil, je tenisač danes prek družbenih omrežij sporočil, da na Japonsko ne bo potoval.

V Wimbledonu, kjer je izpadel v četrtfinalu proti Poljaku Hubertu Hurkaczu, naj bi Švicar spoznal, da po lanskih dveh operacijah kolena še ni dovolj okreval, poroča AFP.

"Na travnatih igriščih sem ugotovil, da na igrah nima smisla nastopiti. Spet sem začel rehabilitacijo in upam, da se bom še to poletje vrnil na igrišča. Švicarski ekipi želim srečo, zanjo bom navijal od daleč," je zapisal 39-letni nekdaj najboljši igralec sveta, ki bo tako v karieri ostal brez posamične zlate olimpijske kolajne.

Pred Federerjem je nastop, denimo, odpovedal tudi španski zvezdnik Rafael Nadal, medtem ko je prvi igralec sveta, Srb Novak Đoković, možnosti za nastop ocenil kot 50-odstotne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:11 15. Julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil …

  • 06:10 15. Julij 2021.

    ker se japonćki - poševnooki - noćejo cepit, naj ostanejo brez iger do izboljšanja stanja - to je nikdar !

  • 22:01 13. Julij 2021.

    Ta je pa že toliko olimpijskih iger doživel, da da lahko priliko še mlajšim rodovom. ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.