Eden največjih v bolnišnici, zdravniki nezadovoljni s kemoterapijo

Foto: Profimedia Pele
Pele je moral v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Legendarni brazilski nogometaš Pele je moral v bolnišnico v Sao Paulu. Novico je na instagramu objavila njegova hčerka Kely Nascimento.

"Veliko prahu se je dvignilo ob novici, da je moral moj oče znova v bolnišnico. Prišlo je do oteklin ter je tako končal na preiskavah, dobil pa bo tudi novo terapijo. Zankrat je vse v redu, ni prišlo do krize, ne pričakuje pa se niti kakšno dodatno poslabšanje stanja," je zapisala hči slovitega Edsona Arantesa do Nascimenta, ki je konec oktobra dopolnil 82 let. 

Svetovni legendi nogometa so sicer lani septembra odstranili tumor na debelem črevesu in od takrat redno obiskuje bolnišnico. Brazilski ESPN je sicer zapisal, da njegovi zdravniki niso zadovoljni z rezultati kemoterapije, zdravstveno stanje Peleja pa podrobno spremljajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.