Eden največjih zvezdnikov okužen! Izpušča vsaj dve pomembni tekmi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Paul Pogba, ki se je okužil z novim koronavirusom, bo izpustil tekmi s Švedsko in Hrvaško.
Oglej si celoten članek

Selektor francoske nogometne reprezentance Didier Deschamps je potrdil, da je s seznama za tekmi lige narodov proti Švedski in Hrvaški 5. in 8. septembra umaknil zvezdnika Manchester Uniteda Paula Pogbaja. Vzrok je pozitiven test vezista na novi koronavirus.

Pogbaja, ki je s Francijo osvojil svetovno prvenstvo 2018, je na seznamu zamenjal najstnik Eduardo Camavinga, ob njem pa je selektor poklical še Houssema Aouarja in Dayota Upamecana. Pozitiven v francoskem taboru je bil namreč tudi tudi vezist Tottenhama Tanguy Ndombele.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.