Eden od favoritov brez nastopa v Melbournu

Foto: Epa
Foto: Epa
Z vrnitvijo na turnirje ATP bo počakal do februarja.
Oglej si celoten članek

Najboljši avstrijski teniški igralec Dominic Thiem je odpovedal nastop na odprtem prvenstvu Avstralije, ki bo med 17. in 30. januarjem prihodnje leto v Melbournu, je na družbenem omrežju zapisal 28-letni Avstrijec. 

Thiema že dlje časa pesti poškodba zapestja, nazadnje je nastopil junija na Mallorci. Svojo vrnitev na teniška igrišča načrtuje februarja, ko bo v Južni Ameriki nastopil na turnirjih na peščenih igriščih. 

Najprej bo nastopil v Buenos Airesu (7. februarja), nato v Rio de Janeiru (14. februarja) ter v Santiagu de Chilu (21. februarja).

Avstrijec je doslej slavil na 17 turnirjih, najbolj odmevna pa je končna zmaga na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku 2020. Trikrat je bil osmoljenec finalnih obračunov za grand slam, dvakrat na odprtem prvenstvu Francije v Parizu v letih 2018 in 2019 ter lani v Melbournu.

Covid-19 Okužba povozila še enega asa: "Zelo sem vznemirjen in zaskrbljen"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.