Eden od prvoligašev brez licence

Foto: Profimedia
Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 1. SNL za sezono 2018/19.
Oglej si celoten članek

Na prvi stopnji je bilo uspešnih devet prvoligašev, zavrnjena je bila le prošnja Ankarana-Hrvatinov, osem klubov pa si je zagotovilo tudi licenco za nastopanje v evropskih pokalih.

"Vlogo za pridobitev ustrezne licence za tekmovalno leto 2018/19 je pravočasno vložilo vseh deset klubov 1. SNL 2017/18. Osem klubov je vložilo tudi vlogo za pridobitev mednarodne licence Uefa (NK Ankaran Hrvatini in NK Triglav Kranj sta vložila vlogi samo za 1. SNL). Vloge je na I. stopnji obravnavala komisija NZS za licenciranje nogometnih klubov. Pri organizacijski, administrativni in strokovni podpori komisiji je aktivno sodeloval licenčni oddelek NZS," so med drugim v sporočilu za javnost zapisali pri NZS.

Na podlagi zgoraj zapisanega je komisija tako domačo kot licenco Uefa odobrila Celju, Domžalam, Gorici, Mariboru, Olimpiji, velenjskemu Rudarju, Aluminiju in Krškemu, samo licenco 1. SNL kranjskemu Triglavu, medtem ko je Ankaranu-Hrvatinom vlogo zavrnila. Vzroka za zavrnitev pri NZS niso navedli. Se pa Ankarančani lahko pritožijo na to odločitev.

Spektakularno Za Ankaran zadel kot Cristiano Ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.