Edi Reja na pragu vrnitve v Lazio

Foto: EPA
Foto: EPA
Rimski nogometni klub Lazio je po razrešitvi trenerja Vladimirja Petkovića še vedno brez trenerja, kar pa se bo verjetno kmalu spremenilo, saj je tik pred vrnitvijo v klub Edi Reja.
Oglej si celoten članek

Italijan slovenskih korenin Edi Reja je rimski Lazio treniral med letoma 2010 in 2012, po poročanju italijanskih medijev pa je sedaj tik pred sklenitvijo nove pogodbe s klubom in vrnitvijo na trenerski stolček. Reja je po poročanjih že dosegel dogovor s predsednikom Lazia Claudijem Lotitom, vse podrobnosti pa naj bi bile dokončane jutri, vključno s podpisom pogodbe. 

Dogovor naj bi določal, da bo Reja vodenje Lazia prevzel do junija prihodnje leto, vključena pa bo tudi klavzula, ki določa, da bi se v primeru dobrih rezultatov in uvrstitvi v ervopska tekmovanja pogodba avtomatično podaljšala za eno leto. Lazio trenutno v Serie A ne nastopa po pričakovanjih in zaseda šele deseto mesto na lestvici. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.