Edina izjema je bila Slovenija

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Wayne Rooney bo bil znova član prve postave angleške izbrane vrste.
Oglej si celoten članek

Kapetan angleške nogometne reprezentance Wayne Rooney se bo v petkovem kvalifikacijskem obračunu za nastop na svetovnem prvenstvu proti Škotski vrnil v prvo enajsterico, je napovedal začasni selektor angleške reprezentance Gareth Southgate.

"Zdaj je v boljšem položaju kot pred dvobojem s Slovenijo. Njegove izkušnje nam bodo v obračunu s Škotsko še kako koristile. Niti za trenutek nisem dvomil, da ga ne bi postavil v začetno postavo," je dejal Southgate, ki meni, da Rooneyjeva forma raste iz tekme v tekmo.

Rooney je bil pred časom deležen številnih kritik na igre, ki jih kaže v Manchester Unitedu in reprezentanci. Tako tudi ni začel obračuna s Slovenijo, v igro je prišel šele v drugem polčasu. Pred tem je bil vseskozi v prvi enajsterici angleške izbrane vrste.

Anglija je trenutno vodeča ekipa kvalifikacijske skupine F s sedmimi osvojenimi točkami. Ima dvei točki prednosti pred Slovenijo in Litvo ter tri pred Škotsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.