Edini in neponovljivi – večni derbi

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Mertelj se je poškodoval na tekmi v Stožicah proti Olimpiji. (Foto: Anže Petkovš Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Green Dragons navijaci tribuna transparenti zastave zastava Foto: Žurnal24 damir pekic Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 maribor_olimpija_2009_despot3 Foto: Žurnal24 Green Dragons navijaci tribuna Foto: Žurnal24 Organizirani navijači bodo spet prisotni tako na severu (Green Dragons) kot na j Foto: Nik Rovan navijači maribor Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Dejan Mijović Pridigar Ibraimi Olimpija Ljubljana Maribor večni derbi
Pred 48. izvedbo večnega derbija med Olimpijo in Mariborom v samostojni Sloveniji, ki bo v soboto ob 20.30, smo se sprehodili skozi zgodovino ligaških ljubljansko-mariborskih obračunov.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.