Eintracht bodo reševali Hrvati

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji hrvaški nogometni selektor Niko Kovač je postal trener nemškega prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta.
Oglej si celoten članek

Trenerski štab frankfurtskega Eintrachta bo povsem hrvaški. Pomočnik 44-letnega Nika Kovača bo njegov brat Robert Kovač, so potrdili v klubu.

Nekdanji kapetan hrvaške nogometne reprezentance je podpisal pogodbo, ki bo potekla junija 2017, z možnostjo podaljšanja, če bo Eintracht obstal v bundesligi. Trenutno moštvu ne kaže najbolje, saj je na 16. mestu, ki pomeni izpad.

Kovač je na trenerskem stolu nadomestil Armina Veha, ki so mu v nedeljo po sedmih tekmah brez zmage pokazali vhodna vrata.

Kovač je v času aktivne kariere odigral 241 tekem v nemškem prvenstvu v dresih moštev Hertha Berlin, Bayer Leverkusen, SV Hamburg in Bayern München.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.