Ekipa F1 objavila ime novega dirkača, ta novico zanikal

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nadarjeni dirkač zanikal objavljeno vest.
Oglej si celoten članek

Pri ekipi formule 1 Alpine bodo po koncu sezone ostali brez Fernanda Alonsa. Ta se bo preselil k Aston Martinu, kjer je konec kariere napovedal Sebastian Vettel. Ob potrditvi odhoda Španca so pri Alpinu zapisali, da bo v naslednji sezoni njihove barve branil doslej rezervni dirkač Oscar Piastri, ki je v letu 2020 postal svetovni prvak v formuli 3, leto kasneje pa je bil najboljši še v formuli 2. A pri tem očitno nihče ni za mnenje vprašal nadarjenega Avstralca.

Formula 1 Dvakratni svetovni prvak dobil nov sedež

"Brez mojega pristanka je Alpine F1 objavil sporočilo za javnost in zapisal, da bom v naslednjem letu vozil za ekipo. To je napačno, z Alpine nimam sklenjene pogodbe za leto 2023. V naslednjem letu ne bom nastopal za Alpine," se je na socialnih omrežjih oglasil Pisatri in svojega delodajalca postavil v neprijeten položaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.