"Ekipa LeBron bo dominirala"

Foto: Žurnal24 Takole so navijači Clippersov od vodstva kluba zahtevali LeBrona Jamesa. (Foto:
Dva dni pred začetkom podpisovanj novih pogodb v ligi NBA smo zbrali najverjetnejše scenarije za nadaljevanje kariere LeBrona Jamesa. Vse verjetnejša je nova "velika trojica z juga".
Oglej si celoten članek
In ostali?
Joe Johnson ali ostane pri Atlanti Hawksih ali gre k New York Knicksom. Želijo ga tudi Dallas Mavericks, pri katerih skoraj zagotovo ostaja Dirk Nowitzki. Carlos Boozer se skoraj zagotovo ne vrača več v Utah Jazze, prav tako ne Chris Bosh v Toronto Raptors. Če Amare Stoudemire zapusti Phoenix Suns (želi si ga vrsta ekip), ga želijo nadomestiti z Davidom Leejem (doslej članom New York Knicksov).

Mesece se govori o poletju 2010 v ligi NBA in zdaj je prvi julij pred durmi. Bržkone še nikdar ni na isti dan postalo prostih igralcev toliko zvezdnikov, kot jih bo ta četrtek: Joe Johnson, Dwyane Wade, Carlos Boozer, Chris Bosh, Amare Stoudemire, Dirk Nowitzki, Yao Ming … in seveda LeBron James. Težko je reči, da bo slednji podpisal že prvi dan, a gotovo bo njegova odločitev vplivala na večino preostalih. Ameriški novinarji ugibajo in brskajo, a tik pred dnevom D še naprej ostajajo odprte številne možnosti. Novinar mreže ESPN pravi, da se Kralj odloča med Cleveland Cavaliers in Chicago Bulls, pri čemer so možnosti 50:50. Prav možnost prestopa k Bullsom skupaj s Chrisom Boshem se pojavlja najpogosteje, a agent dosedanjega košarkarja Toronto Raptorsov trdi, da se Bosh ni odločil za Chicago. Zaradi slednjega in še enega podatka je tako zdaj še bolj verjetna LeBronova destinacija postalo moštvo Miami Heatov. James naj bi se minuli vikend namreč v Miamiju srečal z Boshem in Dwyanom Wadom, na katerem naj bi se dogovorili, kje bodo igrali in Wade naj bi ju prepričal, da prideta k njemu na Florido.

Kdo bo še v četrtek prosti igralec in kam ga vleče. Poglejte tukaj!

Sekou Smith na svojem blogu na uradni strani nba.com ohranja vse možnosti odprte. "Ali Chicago ali New Jersey," mu je povedal eden od športnih direktorjev moštva iz vzhodne konference. "New York ali Miami. Zagotovo ena od teh dveh možnosti," mu je zagotovil skavt moštva iz zahodne konference. "Ostal bo doma," mu zatrjuje neimenovani agent enega od košarkarjev s podpisano pogodbo in dodaja: "A ne bi bil presenečen, če konča v Dallasu. Tu kuhajo nekaj norega." Še naprej naj bi bila odprta tudi zelo težko predstavljiva možnost: "Presenetili bodo Clippers," je Smithu zagotovil nekdo drug, češ da je LeBron obseden z Los Angelesom. Skoraj zagotovo pa James ne bo edini zvezdnik v svoji ekipi. Vsi so si enotni, da bo z njim igral Bosh ali Wade ali pa kar oba. "Ekipa LeBron bo naslednjih nekaj let dominirala," se boji član Minnesote Timberwolesov, Corey Brewer, ki verjame, da se lahko zgodi "velika trojica z juga" – James, Bosh in Wade v Miami Heatih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.