Eksplozija na prizorišču tekme na Mallorci

Foto: EPA
Foto: EPA
Dve osebi sta bili huje ranjeni, ena pa lažje ob eksploziji generatorja za elektriko pred nogometnim stadionom v Palmi de Mallorci, kjer bo španska reprezentanca jutri igrala kvalifikacijsko tekmo za SP 2014 z Belorusijo.
Oglej si celoten članek

Kot so povedali odgovorni, je šlo za delovno nesrečo, ki se je zgodila izven športnega kompleksa oziroma na parkirišču, je pa povezana s športno prireditvijo. Delavci so namreč nameščali električni generator za potrebe televizije, ki bo prenašala tekmo.

Dva delavca, stara 31 in 27 let, sta ob eksploziji utrpela hude opekline in sta bila z letalom prepeljana v bolnišnico na celini, tretji, star 51 let, pa ima poškodovano ramo ter bobenček v ušesu.

Eksplozija je poškodovala tudi ostalo električno napeljavo na stadionu, zato odgovorni pri španski nogometni zvezi še ne vedo, ali se bo lahko tekma v petek začela ob predvideni uri (22.00).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.