Eksplozija okužb pri angleškem prvaku

Foto: Epa
Foto: Epa
Organizacija Manchester City zaradi okužb s koronavirusom pogreša že 21 ljudi.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Manchester City je sporočil, da ima velike težave z okužbami z novim koronavirusom. Skupno je okuženih 21 igralcev in drugega osebja, vključno s trenerjem Pepom Guardiolo in njegovim pomočnikom Juanmajem Lillom.

Guardiola bo tako izpustil petkov pokalni obračun, na katerem bo manjkalo sedem Cityjevih igralcev in 14 članov drugega osebja, v gosteh pri Swindon Townu.

Foto: Epa Pep Guardiola

"Pep Guardiola bo zaradi pozitivnega vzorca na covid-19 izpustil gostovanje v pokalu FA pri Swindon Townu. Trener Cityja je bil pozitiven v torek skupaj s pomočnikom Juanom Manuelom Lillom," je sporočil aktualni angleški prvak.

"Oba sta že v samoizolaciji, tako kot več drugih oseb znotraj Cityjevega mehurčka. Iz covidnih razlogov imamo v karanteni že 21 ljudi - 14 članov osebja in sedem članov prve ekipe," so dodali sinjemodri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.