Ekspresno: Shiffrinova že na snegu

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška smučarka ne izgublja časa s povratkom na bele strmine.
Oglej si celoten članek

Ameriška olimpijska in svetovna slalomska prvakinja Mikaela Shiffrin je po poškodbi kolena znova začela trenirati na snegu.

Osem tednov po poškodbi je vadila v Areni Loveland v Georgetownu v ameriški zvrstni državi Kolorado. V posnetku, ki ga je smučišče objavilo na Facebooku, je 20-letna Shiffrinova dejala, "da se počiti res zelo dobro".

Datum vrnitve še neznan

Shiffrin je sredi lanskega decembra padla pred slalomom v Aareju in si strgala vez v desnem kolenu. Zaradi poškodbe se je prekinil njen zmagovalni niz v slalomih. Prepričljivo je namreč dobila prva dva v novi sezoni, prav tako tri zadnje v prejšnji. Datuma vrnitve na tekmovališča še ni sporočila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.