El Clasico terjal smrtno žrtev

Foto: EPA
Foto: EPA
Neverjetno, ampak prepir o dvoboju med Realom in Barcelono se je v Angoli končal s smrtnima streloma.
Oglej si celoten članek

Najstnik iz Angole je v tamkajšnji prestolnici Luandi baje ustrelil in ubil svojega očeta, potem ko sta se prepirala o sobotnem El Clasicu – derbiju med Realom in Barcelono, ki bo na sporedu v soboto – in glasbi, poroča angolska tiskovna agencija Angop. O tem, kdo je navijal za koga, agencija ne poroča.

"Prepir je privedel v izgubo nadzora pri obeh," je dejal Carlos Andre, predstavnik policije, ki vodi preiskavo o tragičnem obračunu 17- in 48-letnika: "Začela sta se tepsti, najstnik je pograbil strelno orožje in dvakrat ustrelil očeta." Dodal je, da je ta takoj umrl, sin pa je pobegnil s kraja dogodka z orožjem vred in je še vedno na begu. Veliko Angolcev zelo strastno spremlja nogomet zahvaljujoč satelitskim programom, ki predvajajo tudi špansko La Ligo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.