El Shaarawy podaljšal do junija 2018

Foto: EPA
Foto: EPA
Iz italijanskega Milana prihaja vest, da je prvi zvezdnik ekipe Stephan El Shaarawy podaljšal pogodbo z rossoneri do junija 2018. Italijanski prvoligaš podrobnosti ni želel razkriti, znano je le, da bo Shaarawy za svoje usluge prejemal višje plačilo. Dvajsetletnik je z novo pogodbo zadovoljen.
Oglej si celoten članek

Stephan El Shaarawy je dejal, da je zadovoljen s podaljšanjem pogodbe z AC Milanom, kjer naj bi 20-letnik ostal do junija 2018. ''Zelo sem vesel,'' je na Twitterju zapisal Italijan. ''Podaljšal sem do leta 2018. Vesel in ponosen sem, da nosim ta dres,'' je dodal El Shaarawy.

Napadalec, ki se je rodil 27. oktobra 1992, je v serie A debitiral decembra 2008, ko je v dresu Genoe zaigral proti Chievu. S 16 leti in 55 dnevi je postal četrti najmlajši nogometaš, ki je kdajkoli zaigral v italijanski prvi ligi. Leta 2011 je okrepil AC Milan, kjer je v prvi sezoni dosegel dva zadetka v 22 tekmah. Resnično je zablestel v letošnji sezoni, v kateri je dosegel 16 golov, kar ga uvršča na drugo mesto strelcev serie A. Pred njim je samo Napolijev Edinson Cavani (18).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.