Elik zapušča Jesenice

Foto: Žurnal24 Elik v dresu železarjev. (Foto: www.alesfevzer.com)
In tako se končuje "barvita" zgodba kanadskega hokejskega napadalca Todda Elika v Sloveniji. Problematični 44-letnik je sporazumno prekinil pogodno z Acroni Jesenicami in odhaja v domovino.
Oglej si celoten članek

Hokejski klub Acroni Jesenice in kanadski napadalec, 44-letni Todd Elik, eden najboljših hokejistov, ki je kdajkoli igral v Sloveniji, sta danes sporazumno prekinila pogodbo, tako da se eden najboljših podajalcev v ligi EBEL vrača v domovino, so sporočili iz kluba.

Elik je na Jesenice prišel v lanski sezoni, za Acroni Jesenice odigral 29 tekem, v katerih je zbral 37 točk za štiri zadetke in 33 podaj, z železarji pa je osvojil tudi naslov državnega prvaka. Ali bo jeseniški klub za odličnega kanadskega napadalca poiskal ustrezno rešitev v tujini, bo znano v prihodnjih dneh.

Medtem ko se Elik poslavlja, bo v četrtek v Podmežaklo prišel branilec Doug Nolan. 34-letni Američan, visok 187 cm in težak 95 kg, je bil na naboru leta 1994 izbor moštva severnoameriške hokejske lige NHL Toronto Maple Leafs.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.