Elsner našel nov klub

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Luka Elsner se seli na Ciper.
Oglej si celoten članek

Nekdanji trener ljubljanske Olimpije in Domžal Luka Elsner se je preselil na Ciper, kjer bo vodil tamkajšnjo prvoligaško ekipo Pafos; slednja je novico objavila na svoji spletni strani. Na trenerski klopi je Elsner nasledil Srba Radmila Ivančevića.

Pafos FC, ki igra v mestu Paphos za zahodnem delu Cipra, je bil ustanovljen šele leta 2014 po združitvi ekip AEK Kouklia in AEP Paphos; v minuli sezoni je ekipa v drugi ligi zasedla drugo mesto in si tako zagotovila nastop v prvi ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.