Elsner prevzel mesto trenerja

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Novi trener domžalskega nogometnega prvoligaša je 31-letni Luka Elsner, ki je v klubu opravljal vlogo pomočnika trenerja Stevana Mojsilovića.
Oglej si celoten članek

Stevan Mojsilović se je moral posloviti po prvenstvenem porazu Domžal proti velenjskemu Rudarju, so danes sporočili v klubu.

Uprava kluba je Elsnerja, nekdanjega kapetana ekipe, ki je za moštvo Domžal igral osem sezon in tam odigral 227 tekem, predstavila na današnji novinarski konferenci. Pri tem v Domžalah niso pozabili, da je zdajšnji trener klubski rekorder po številu nastopov, s klubom pa je osvojil tudi vse pomembni lovoriki – v sezoni 2006/07 in 2007/08 državni naslov, v sezoni 2010/11 pokalnega, leta 2007 in 2011 pa tudi superpokal.

Elsner je nogometno pot sklenil aprila lani in postal pomočnik trenerja Mojsilovića. Zdaj bo njegov pomočnik 32-letni Rok Hanžič, njegov nekdanji soigralec v Domžalah, na mestu trenerja vratarjev ostaja 42-letni Janez Strajnar, ki je bil član Domžal tudi že kot igralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.