Elsner ušel drugemu zaporednemu porazu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nogometaši v pokalu Slovenije so odigrali prvi četrtfinalni tekmi. Olimpija je doma z 2:1 premagala Aluminij, Rudar Velenje pa je izgubil proti Krki z 0:2. Povratni tekmi bosta prihodnjo sredo.
Oglej si celoten članek

Olimpija je v prvem polčasu prevladovala, toda gostje iz Kidričevega so bili tisti, ki so povedli. V deseti minuti je zadel Žiga Škoflek. Ljubljansko premoč je v 28. minuti z zadetkom kronal Julius Wobay, zadel je z volejem iz bližine, in izid izenačil.

Tudi v drugem polčasu so gostitelji prevladovali, zapravili kar nekaj priložnosti, izkoristili pa najlepšo. V 54. minuti je namreč enajstmetrovko unovčil Etien Velikonja za končnih 2:1.

Na drugi tekmi je drugoligaš iz Novega mesta poskrbel za presenečenje v Velenju in zmagal z 2:0. Tomas Vukadin v 56. in Luka Kambič v 90. minuti sta bila strelca za goste.

V sredo bosta na sporedu še obračuna Gorica - Maribor in Krško - Domžale.

Pokal Slovenije, četrtfinale, 1. tekma:

Rudar Velenje - Krka 0:2 (0:0)
Olimpija - Aluminij 2:1 (1:1)

Sreda, 19. oktobra:
18.00 Gorica - Maribor
18.00 Krško - Domžale

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.