Emery podpisal s PSG

Foto: EPA
Foto: EPA
Unal Emery je po pričakovanjih novi trener nogometašev Paris Saint Germaina, danes poročajo agencije.
Oglej si celoten članek

44-letni Unai Emery je s francoskimi prvaki podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za še eno sezono. Dan pred tem so se pri PSG razšli z dozdajšnjim trenerjem Laurentem Blancom. Blanc, s Francijo kot nogometaš svetovni prvak leta 1998, bo po poročanju medijev prejel odškodnino v višini 22 milijonov evrov.

Novi trener Emery je pred kratkim obvestil Sevillo, da bo z njo razdrl pogodbo, ki ga je na klub vezala za še eno sezono. Klubu, ki ga je trikrat zaporedoma pripeljal do zmage v Ligi Evropa, bo moral trener plačati dva milijona evrov odškodnine.

Že v ponedeljek je Emeryja na klopi andaluzijskega prvoligaša zamenjal Argentinec Jorge Sampaoli, ki bo prvič služboval v Evropi. S Sevillo je prav tako sklenil dveletno pogodbo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.