En teden, dve stoodstotni - nič golov!

Foto: Žurnal24 Marlonu de Jesusu na zadnji dan prestopnega roka ni zvonil telefon. (Foto: YouTu

Your browser doesn’t support HTML5 video

Mladi Ekvadorec Marlon de Jesus ni v najboljši formi. Na mladinskem prvenstvu je v enem tednu zapravil dve "nemogoči" priložnosti. Kot bi rekel Harry Redknapp: "To bi zadela tudi moja žena!"
Oglej si celoten članek

Marlon de Jesus je v svetu nogometa trenutno eden izmed najmanj razpoloženih igralcev. Napadalec mlade reprezentance Ekvadorja je v enem tednu zapravil kar dve neverjetni priložnosti. Priložnost iz zavihka VIDEO je splavala po vodi le štiri dni za tem, ko je De Jesusu uspelo zapraviti tole "smrtno" situacijo (od 00:36 dalje) ...

Kapo dol!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.