Ena najboljših ekip olajšala delo Pogačarju

Foto: Epa
Foto: Epa
Moštvo Bahrain Victorious je odpovedalo udeležbo na klasiki, kjer bo nastopil tudi prvi kolesar sveta.
Oglej si celoten članek

Kolesarsko moštvo Bahrain Victorious je zaradi okužbe z novim koronavirusom znotraj ekipe odpovedalo sodelovanje na prihajajoči bretonski klasiki v Plouayju, so sporočili v izjavi za javnost. Dirka za VN Bretanje je na sporedu v nedeljo, 29. avgusta, na njej pa bo nastopil tudi slovenski as Tadej Pogačar.

Moštvo Bahrain Victorious, za katero kolesarijo trije Slovenci (Matej Mohorič, Jan Tratnik, Domen Novak), je v izjavi za javnost sporočilo, "da bi bilo zaradi upoštevanja vseh vzpostavljenih protokolov po pozitivnem testu težko ustvariti 'dirkaški mehurček', saj je bil del moštva označen kot bližnji stik".

Dirka, ki spada v svetovno serijo kolesarstva, bo tako minila brez ene letos najboljših ekip.

Bo pa na startu številka ena mednarodne kolesarske lestvice Pogačar. Dvaindvajsetletni dvakratni zmagovalec Toura se po bronasti kolajni na cestni dirki na olimpijskih igrah v Tokiu vrača na ceste konec meseca.

Cilji do konca sezone pa so evropsko in svetovno prvenstvo ter nastop na dirki po Lombardiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.