Ena najboljših na svetu žaluje: čez noč je umrl njen fant

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Druga teniška igralka sveta Arina Sabalenka se spopada z veliko izgubo. Pri vsega 42 letih je nepričakovano umrl njen fant, nekdanji izvrstni beloruski hokejist Konstantin Kolcov.
Oglej si celoten članek

25-letna Arina Sabalenka, zmagovalka zadnjega teniškega grand slama, se spopada z veliko tragedijo. Po poročanju Reutersa je Belorusinja namreč čez noč ostala brez partnerja, 42-letnega nekdanjega hokejista Konstantina Kolcova. Novico o smrti je sicer prvi sporočil ruski klub Salavat Julajev iz Ufe, kjer je Kolcov sicer opravljal vlogo pomočnika trenerja.

Foto: Instagram Sabalenka in Kolcov "Z veliko žalostjo sporočamo, da je trener ekipe Salavat Julajev – Konstantin Kolcov, umrl," so zapisali v sporočilu za javnost. "Bil je močna in vedra oseba, bil je spoštovan med igralci, kolegi in navijači. Za vedno se je vpisal v zgodovino našega kluba. Naj počiva v miru," so še dodali. Razloga za nenadno smrt sicer v klubu niso navedli, kot poročajo tuji mediji, pa naj bi Kolcov umrl v Združenih državah Amerike. 

Sabalenka in Kolcov sta bila v razmerju vse od leta 2021.

Kolcov je večino svoje kariere preživel v ruskih klubih, tri sezone pa se je meril tudi v najmočnejši ligi na svetu – ligi NHL, kjer je branil barve kluba Pittsburgh Penguins. Novembra 2016 se je Kolcov upokojil od aktivnega igranja, in sicer po odigranih 18 sezonah vrhunskega hokeja.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 15:11 19. Marec 2024.

    Beli strdki terjajo svoj davek..Rabi še kdo poživitveni odmerek mRNA cepiva..?

  • 13:22 19. Marec 2024.

    torej kaj je bil pokoji, njen fant, partner ali pradedek ?

  • 12:19 19. Marec 2024.

    Kriv Lukašenko ali pa Putin, a ne Rusofobi..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.