Ena najlepših športnic na svetu odvrgla vsa oblačila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekdanja slovaška kolesarka Lucia Javorčekova z objavami razgaljenih fotografij še naprej razvnema svojih več kot dva milijona sledilcev na družbenem omrežju Instagram.
Oglej si celoten članek

Trideseletnica, ki se je drži naziv najlepše kolesarke na svetu, slovi po svojih izzivalnih objavah na spletu, nedavno pa je odprla tudi profil OnlyFans, kjer so plačnikom na voljo še bolj eksplicitne vsebine.

Javorčekova se je od kolesarstva poslovila pred tremi leti in začrtala novo karierno pot, na kateri se je preizkusila v vlogi DJ-ke, fotomodela in modne vplivnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.