EP 2020 v Avstriji, na Norveškem in Švedskem

Foto: EPA
Foto: EPA
Na kongresu Evropske rokometne zveze (EHF) v Dublinu so danes izbrali prireditelje moškega evropskega prvenstva leta 2020, po pričakovanju pa so organizacijo zaupali Švedski, Norveški in Avstriji, ki so edini vložili skupno kandidaturo za organizacijo turnirja.
Oglej si celoten članek

Prvič v zgodovini rokometnih evropskih prvenstev bo sklepni turnir v treh državah. Prvi del sklepnega turnirja leta 2020 bodo gostili avstrijska Dunaj in Gradec, norveški Trondheim ter švedska Malmö in Göteborg, glavni del bo na Dunaju ter v Malmöju ali Göteborgu, polfinalni tekmi ter dvoboji za odličja pa v Stockholmu.

24 reprezentanc na turnirju

Ob tem kaže omeniti, da so predstavniki 46 nacionalnih rokometnih zvez na kongresu v Dublinu v petek soglasno podprli predlog o povečanju števila reprezentanc na moškem evropskem prvenstvu leta 2020 z dosedanjih 16 na 24 izbranih vrst. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.