Epski islandski komentar iz bližine

Senzacionalni Islandci so navdušili celotno nogometno Evropo, evforijo med maloštevilčnim narodom pa je s sedaj že viralnim nastopom povzel reporter islandske televizije.
Oglej si celoten članek

V sredo je bil za Islandijo zgodovinski dan. Njihova nogometna reprezentanca se je namreč uvrstila v izločilne boje Eura, v osmini finala se bo pomerila z Anglijo

Islandci so si napredovanje (zadostovala bi jim že točka) dokončno zagotovili globoko v sodnikovem dodatku srečanja z Avstrijo, ko je Arnor Ingvi Traustason po protinapadu zabil za zmago z 2:1.

Akcijo je v neverjetnem slogu pospremil reporter islandske televizije in kmalu postal zvezda medmrežja. Njegovo nepopisno veselje v trenutku Traustasonovega zadetka si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:10 23. Junij 2016.

    Temu se reče pravo navijanje in navijaštvo. Tako se navija.<br />Ne pa Hrvaško in Rusko sranje, ki z tem nima …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.