Erazem Lorbek bo ostal doma

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Erazem Lorbek, ki se je slovenski reprezentanci zaradi rehabilitacije po poškodbi pridružil v Kranjski Gori, bo izpustil turnir v Litvi.
Oglej si celoten članek

Slovenija bo v Kaunasu odigrala tri pripravljalna srečanja in sicer v soboto ob 16.15 po lokalnem času (15.15 po slovenskem) proti Novi Zelandiji, dan kasneje ob isti uri proti Grčiji in v ponedeljek, ob 20.00 (19.00), proti Litvi, s katero se bo pomerila tudi na svetovnem prvenstvu v Španiji.

Selektor Jure Zdovc in Erazem Lorbek sta se po posvetovanju z zdravniško službo Košarkarske zveze Slovenije in Erazmovega fizioterapevta, odločila, da 30-letni Ljubljančan ne potuje v Kaunas, temveč v domovini opravi dodatne terapije za koleno, ki mu v zadnjem času oteka in onemogoča normalen trenažni proces.

Erazem Lorbek bo v začetku naslednjega tedna, če bo oteklina ostala, opravil magnetno resonanco kolena in se bo, v kolikor ta ne bo pokazala težav s kolenom, reprezentanci pridružil pred začetkom Telemachovega turnirja, ki bo od 21. do 23. avgusta potekal v ljubljanskih Stožicah. Izbranci Jureta Zdovca se bodo tam pomerili z Iranom, Brazilijo in Litvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.