Erazem Lorbek našel nov klub

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nekdanji slovenski reprezentant se bo preizkusil pri italijanskem prvoligašu.
Oglej si celoten članek

Erazem Lorbek vse od leta 2014, ko so se začele njegove težave s poškodbami, ne igra redno. Sedaj je kot kaže našel nov klub, a si pogodbe še ni zagotovil.

32-letni Slovenec se je pridružil moštvu Pallacanestro Cantù, ki nastopa v elitni italijanski ligi. Klub z Lorbkom še ni podpisal pogodbe in bo najprej preveril, v kakšnem stanju je krilni center, poroča Sportando.

Lorbek v preteklosti nastopal za moskovski CSKA in Barcelono, bogate izkušnje ima tudi na Apeninskem polotoku, kjer je igral za bolognjski Fortitudo, Benetton in Romo. Pred sezono se je preizkušal v poletni ligi NBA v dresu San Antonio Spurs, a ni uspel prepričati Ostrog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.