Eriksson bo poskusil srečo na Tajskem

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi tuji selektor Anglije Sven-Goran Eriksson je prevzel mesto tehničnega direktorja tajskega prvoligaša BEC Tero Sasana.
Oglej si celoten članek

Šved Sven-Goran Eriksson, nekdanji selektor nogometne reprezentance Anglije, se seli na Tajsko, kjer je postal tehnični direktor tamkajšnjega prvoligaša BEC Tero Sasana, so sporočili iz tega kluba. Štiriinšestdesetletni strokovnjak bo nadziral treninge in skrbel za razvojno strategijo kluba, kjer je glavni trener Belgijec Robert Procureur.

Eriksson je bil prvi tuji selektor na klopi Anglije in je to delo opravljal med letoma 2001 in 2006, potem pa se je selil v Manchester City, Mehiko, Slonokoščeno obalo, Leicester City in je zdaj pristal v Aziji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.