Esbjerg visoko slavil v Zagorju

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Rokometašice Zagorja so na prvi tekmi tretjega kroga pokala EHF doma pričakovano visoko klonile proti danskemu Esbjergu (22:33) in praktično že zapravile možnosti za napredovanje.
Oglej si celoten članek

Rokometašice Zagorja so v prvi uradni mednarodni tekmi v tej sezoni pred domačimi gledalci gostile močne tekmice iz Esbjerga, Danke pa so brez težav zmagale s 33:22.

Izbranke Bojana Voglarja so na 11. tekmi v evropskih pokalih izgubile petič (ob šestih zmagah), pred povratno tekmo, ki bo na sporedu v nedeljo na Danskem, pa praktično nimajo več možnosti za napredovanje.

Pri Zagorjankah je bila strelsko najbolj razpoložena Nives Ahlin, ki je zadela šestkrat, na drugi strani je Susanne Kastrup Forslund dosegla še enega več.

Pokal EHF (3. krog), prva tekma: 

GEN-I Zagorje : Esbjerg 22:33 (7:19)
Ahlin 6; Kastrup Forslund 7.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.