Eskimski turnir na Krvavcu uspel!

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.si)
Kot verjetno vsi veste, se je to nedeljo sredi smučišča Krvavec odvijal sploh prvi PokerStars Extreme Poker Challenge.
Oglej si celoten članek

Dogodek, ki ga je gostila eskimska vas na Krvavcu, pa je le še enkrat več dokazal, da je poker vse bolj doma tudi v naših krajih. Tokrat je poleg številnih lepih iger in zanimivega dogajanja postregel tudi s prvo pravo slovensko poker zaroko.

Sam PokerStars Extreme Poker Challenge so tokrat sestavljali trije deli, in sicer dobrodelni turnir, na katerem so se pomerili nekateri slovenski zvezdniki, turnir, na katerem so se med seboj pomerili spletni kvalifikanti, in serija heads-up turnirjev za praktične nagrade.

Dogajanje je, kot že rečeno, odprl dobrodelni turnir, na katerem so se pomerili pevec Vili Resnik, raper Klemen Klemen, pevec skupine The Drinkers Maki, plesalec skupine Maestro Anže Škrube, profesionalna pokeraša Matej Čepon in Peter Golob, Dnevnikov novinar Matjaž Polanič in voditelj Dani Bavec.

Čeprav turnir ni potekal v ravno idealnih pogojih – v igluju je bilo namreč precej hladno –, pa se fantje niso pustili motiti; dodaten dobrodelen motiv je še dodatno podžgal vse nastopajoče, saj je zmagovalec na koncu lahko odločil, kam bo romalo zbranih 1.700 evrov. Po napetem finalnem obračunu z Matjažem Polaničem se je zmage na koncu veselil Maestrov plesalec Anže Škrube, ki je donacijo s strani organizatorjev podaril Zvezi prijateljev mladine Ljubljana.

Za drugi vrhunec dneva je poskrbel finalni turnir PokerStars Extreme Poker Challenge, na katerem se je med seboj pomerilo 27 srečnežev, ki so si mesto na turnirju priigrali prek posebnih spletnih kvalifikacij. Tu je največ znanja (s kančkom sreče) pokazal Anel Agić, ki je ugnal vso konkurenco ter si za nagrado priigral tedenski najem apartmaja v Kranjski Gori.

Že tako zanimivo dogajanje, ki sta nam ga pomagala usmerjati Peter Poles in Dani Bavec, pa so popestrili tudi še posebni heads-up turnirji, na katerih so se lahko med seboj pomerili vsi navzoči.

Kot da vse to še ne bi bilo dovolj, pa se je drugouvrščeni s turnirja PokerStars Extreme Poker Challenge Goran Kurelac odločil, da stvari nekoliko vzame tudi v svoje roke. Slednji je namreč na turnir pripeljal tudi svojo partnerko, ki jo je nato pred vsemi prisotnimi zaprosil. Na njegovo srečo je bil odgovor dekleta pritrdilen, kar je dalo večernemu slavju le še dodaten naboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.