Eto'o le pristal v Interju

Foto: Žurnal24 sport_etoo_barca_reuterss
Nogometaš Barcelone Samuel Eto'o je le sprejel ponudbo italijanskega nogometnega prvaka Interja. Kamerunec je s tem odprl pot Zlatanu Ibrahimoviću, ki bo odšel v nasprotno smer.
Oglej si celoten članek

Kamerunski nogometni napadalec in igralec Barcelone Samuel Eto'o je sprejel ponudbo milanskega Interja, po navedbah španskih medijev naj bi bila pogodba uradno podpisana v četrtek. S tem je Eto'o odprl pot Zlatanu Ibrahimoviću, ki se bo tako lahko pridružil Barci, katalonsko moštvo pa bo italijanskim prvakom za Ibrahimovića nakazalo 45 milijonov evrov. Španski časniki Sport, Mundo Deportivo, AS in Marca so v sredo zvečer med drugim zapisali, da bo Eto'ojeva letna plača približno 11 milijonov evrov za naslednjih pet let. Tudi Ibrahimović bi naj z Barco sklenil petletno sodelovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.